Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festdag!




Vi vaknar pussel & skrattar jubel ur drömmarna

Jordgubbsfält skimrande orgasmer flow flow flooohhhwwow

Slänger oss i åkern nakna ålar i säden & älskar

Ty känna inåt & dansar sprittlar festfrukost samtal

Abrakom singersom gudibrallan yviga saliga bomberdoom

Barnen tumlar in... avbryter oss... men dagen blir en glimrande fest!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 03:28



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Hur många drömmar drömmer vi i ett liv......??
Hur många drömmar minns vi....???
Tänk att minnas sin livs första dröm!!!
Vi drömde nog redan i fosterstadiet...
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna