Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och när du andas, sprängs mina lungor

Du sover på kanten av min säng
för jag rädd för att ramla ner
och det är bra.
För om jag skulle falla mer

skulle huden runt min ryggrad
slitas sönder under dina fingrar

För om mitt hjärta slår så hårda slag
som nu, alltid

är jag död om en månad.

Jag stoppar inte hiroshima
[även om]
jag sätter handen för.




Fri vers av vespertine
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 22:35



Bookmark and Share


    levenonsens
Gillar ditt sätt att uttrycka dig. Gillar även att dina texter är helt oförutsägbara. Stort plus...
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

vespertine
vespertine