Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför (haiku)

Varför kommer du
inte förrän jag sover
mynningen sluten

(c) Lisa




Fri vers av LisaL
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 10:44



Bookmark and Share


    JJ VIP
Fin! applåd! Mvh. JJ.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

LisaL