Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Jag tappar fotfästet
får inte tag på mina tankar
far som stenar och glasbitar

och skär i min hjärna

stora sår och jag förstår inte

vilka tankarna är som gjorde så ont
innan nästa kommer och jag vet inte
när
den mentala balansen
försvinner




Fri vers av Danic
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic