Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från misär till kärlek

För tiden vi haft
All kärleks kraft

Förenade i detta

Bland ondheten
Ger du mig trygghet

Vi blundade för detta
Men station Slutet
Är inte nästa

Så vi kan öppna
Våra hjärtan

Nästa tur är planerad
På schemat far vi iväg

Imorgon bär känslan
Oss dit vi längtat

Så för tiden vi haft
En sista kyss
Innan kärleks kraft
Far oss hän

Äventyrs resa
Snart far vi långt
Från misär till kärlek
I bestånd




Fri vers av Bellé
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé