Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västerås-haiku




solens strålar ger
Mälarens vatten silver
men grön-vitt fick guld




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-22 12:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en god blandning av natur och kultur, för visst är bandy kultur
2009-03-31

    Bodil Sandberg
Superbt haikat kära poetissa!!!
2009-03-23

    ej medlem längre
Snyggt!!!:))
2009-03-22

  anits VIP
Ja det fick dom, trevligt
med byte i toppen
2009-03-22

  Carola Zettergren
:)SNYGGT!!!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm