Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdans under månen

Jag älskar Dig
vilt och passionerat
till

ruinens brant

~~ * ~~

Som nattfjärilen fångad
av Din strålglans
är jag fast
i en Dödsdans

~~ * ~~

 Du ser mig knappt
genom
alla visioner

~~ * ~~

Och mördar mig med tungan
som viskar
Dina drömmar
med sugande honungsröst
i mitt öra

~~ * ~~

Mina glasvingars pärlemorsglans
vissnar inför
Ditt stenhjärta

~~ * ~~

Din älva dansar
aldrig mer
i dimslöjorna på ängen svart
när Du höjer Bacchus skål
under Månen

~~ * ~~

Men Du
svävar ut över ängen

till nästa
förföriskt doftande blomkalk

i
sommarnatten

~~ *** ~~




Fri vers av Stjärnöga
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-19 01:05



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! jag undrar om det kan bli bättre och skönare än så här!.. det gäller bara att ha konsten att leva med i texten! och den förmågan innehar jag.. en fantastisk text min vän kram och applåder
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga