Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad tagning

Tystnad
tagning
jag agerar
regagerar
destignerat
degraderar
resignerar
regriderar
du vinner
jag ger upp
men jag lägger mig inte
jag står upp
jag ställer mig upp
jag går och lägger mig
men jag går upp
rak i ryggen
står jag upp
ställer upp




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-22 01:10



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ingen vinner väl över Dig, rakryggad som Du är, min vän!
2009-04-02

  Jan Linderoth
Du skriver som en magisk trumvirvel!! Magnefikt på min ära!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson