Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omskriven, gammal text


I Japan blommar körsbärsträden, men här..


snöflingor flyger
i den kalla vårvinden
runtom fåglars drill

långt ifrån skira
japanska körsbärsträds blom
över grodors sång




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 484 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-24 10:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så i ögonblick skildrat och väl strukturerat ; god haikuklass, ja !
2009-03-31

  Michaela Dutius
Jag sutte hellre under ett blommande körsbärsträd än pulsar i snö
2009-03-25

  Lena Krantz VIP
Grodorna kväker kanske inte längre i Fatburen

men japanska körsbärsträd blommor snart
2009-03-24

  Blåbäret
tycker om...men vi har det framför oss...snart på en armlängds avstånd
2009-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja... En vän
till oss är i Japan
nu... Fick ett vykort
ifrån henne. Men på
sjö omringad av barr-
träd... Men snart blom-
mar körsbärsträden här
utanför vårt fönster...
Men Din Dikt fick min
dag att blomma när
träden här står tomma!
2009-03-24

  Betlehemsstjärnan VIP
Oh, ja, men våren kommer snart, med körsbärsblom i underbar fägring...Enormt vackert skrivet!!/B
2009-03-24

  Maria Zena Viklund
Mmm vackert!
2009-03-24

    Bodil Sandberg
Superba haikus..i denna tid..så väl fångat!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm