Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte känna sig tillräcklig.


Långt bort

Du är så långt bort från mig
Jag vet att du mår riktigt dåligt just nu
Och jag kan inte göra ett dugg
Ingen kan göra något för att du ska må bättre

Idag sa du att du skulle stänga av telefonerna
Du ville vara ifred
Du har inget att säga någon
Det gör ont i mig när du säger så

Jag vill kunna vara där hos dig
Ligga och hålla om dig när du ska sova
Krama om dig när du är ledsen
Ta hand om dig och visa att jag bryr mig

Ingenting jag säger kan få dig gladare
Ingenting jag gör kan få dig att må bra
Det gör ont i mig när jag hör din ledsna röst
Jag känner mig så otillräcklig

Jag vill bara höra din glada röst igen
Jag vill höra ditt skratt
Du orkar inte ens göra våran grej längre
Mitt hjärta brister

Hoppas att allting blir bra snart
Jag vill ha min älskling tillbaka...




Fri vers av BeautifulPink
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulPink
BeautifulPink