Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas du vet vem...


Hittat en ny dotter

Nu står jag på egna ben efter många svåra år
Jag har snart en egen familj
Jag har en kärlek som står stabilt bredvid mig
Jag har snart en liten som behöver mig

Så nu behövs du ju tydligen inte mera
Eller?
Det känns svårt att veta att du inte längre är "min"
Du kom in i mitt liv när jag hade det svårt
Du var en stöttepelare
Men du glider allt längre bort ifrån mig
Det är jobbigt,
jobbigare än jag trodde

Önskar att du skulle stå kvar vid min sida
Åtminstone lite till
Men nu verkar det som att du har hittat dig en ny
En ny dotter som behöver dina ord
och dina starka armar

Ska jag se dig som min pappa
eller har du hittat en ersättare för mig
nu när jag inte behöver dig längre?




Fri vers av BeautifulPink
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulPink
BeautifulPink