Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tår..

I mitt huvud
flyr jag från er

i mitt huvud
är det inte jag
som är FEL

i mina drömmar
är jag en själ
lättare än luft
som
flyger runt i universum

Där väntar jag
..väntar
att någon ska se mig

Men det enda jag ser
är mig själv
som en tår

I ditt öga




Fri vers av Zandra
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-25 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ooh svårt att sätta ord på dina ord
du har lyckats mycket bra
finns inget annat att säga än underbart!

"Där väntar jag
..väntar
att någon ska se mig

Men det enda jag ser
är mig själv
som en tår

I ditt öga"
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra