Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innerligt älskade barn!


nu inser jag...

innerligt älskade barn!

mitt liv tillhör dig mer

än mig

Jag lever för att ge

allt det som tillfaller dig


Modet att vara bara den du är

och insikten att du är fulländad precis så









Övriga genrer av JeSö
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 15:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kommer att tänka på mina två underbara döttrar när jag läser den här..dessa mina älskade barn..en underbart fin dikt!!!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

JeSö