Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som springer. Ni som står.

Står aldrig still i rulltrapporna.

Föraktar de tids lösa
tidslösarna
som slöar

Reflekterar inte över att de kan tänkas njuta
och bejaka livet.

De kanske inte stressas av en kö
eller en trafikstockning

De kanske saktar in så att jag kan köra om.

De kanske föraktar mig som springer i rulltrapporna




Fri vers av Tina-sol
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 09:57



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Gillar ordleken, humorn och allvaret, men varför springa när man kan cykla...
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol