Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod mot betongen

Stålblå silversträngar
slingrar sig
runt
mitt klappande hjärta

~~ * ~~

Gräver djupa sår
i mitt
pulserande blödande djup

~~ * ~~

Glasklara tårar
faller
som glittrande diamanter
mot
den stumma grå
betongen

~~ * ~~

När allt det svullstigt röda
trasats till
blöta strimmor
finns
bara regnet kvar

~~ * ~~

som rinner av
betongen
oberörd och kall




Fri vers av Stjärnöga
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 01:24



Bookmark and Share


    snöö
En dikt med ord som blir så fina i helheten. Sorligt och vacker. Tycker mycket om den.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga