Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The dark knight, take me away

mental volatile

wrong medication

pain.

In my brain

Im afraid of my self

I dont want to

no.


But

give me something for the pain
People makes me afraid


Fly away
away from
the pain

NEVER it seems
suicide
move
to another
brain

my soul
dead silent, deathly still
take me away
to your dream

Black wind

The dark knight
would you save
ME ?






Fri vers av Zandra
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra