Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristning



eller kvävande kobra i djungeln

Liksom ett rep som knyter åt



Knuten om mitt hjärta

bandaget runt huvudet

drar hårdare och Hårdare








Fri vers av jordgubben
Läst 380 gånger
Publicerad 2009-04-10 19:33



Bookmark and Share


  Karin E
Tack för dina känslor, hoppas skrivandet hjälper dig :) KRAM
2009-04-11

  Syrsan
Här lämnar du öppet för läsaren att fundera vidare.. och det gör jag! Gillar att få impulser till nya tankar.
2009-04-11

  Sturesdotter
Texten föder många tankar...utan klara svar. Bra!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben