Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öråd på Dårö

 

På en öde ö

Stadsfolk i hunger och nöd

Robinson skrattar




Bunden vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 337 gånger
Publicerad 2009-04-15 03:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett tv-program jag verkligen hatar.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla