Närhet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närhet


Vicinitas

 

Morgonsol målar körsbärsblom

Kittlar dina slumrande ögonlock

Ögonfrans likt skälvande sparvunges vinge

Vaknar du och ler i våra blickars gryningsdans

 

Din halsgrop är mitt trygga bo

Jag dricker kärleksfrukt ur dina mjuka läppars famn

Smeker len som svala rosenblad

Flätar samman våra skratt i porlande vin

 

Vi andas in varandras själ

 

Så är du min

I äntlighet

 

 

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 02:32



Bookmark and Share


    Cajsa
Vacker skriven
2009-05-27

    Wakeoftheweary
sjukt bra!!
2009-04-21

  issac.a.m
Läser o njuter..
härlig poesi
2009-04-16

  Tjeckspeare
Högklassig svensk poesi. Som alltid!
2009-04-16

  Nils Sondefors
Extra fin poesi!
Applåd
2009-04-16

  Stefan Höglund
Mjuk kärleks förklaring till en liten person tror jag?
2009-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Vacker vårkärleksdikt.
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla