Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

woodo-docka

om det är någon som har stulit ett hårstrå från mig
och gjort en liten woodo-docka
i så fall kan jag tala om att det funkar

aj aj aj




Fri vers av Tina-sol
Läst 254 gånger
Publicerad 2009-04-17 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"So you can stick your little pins in that voodoo doll.
I´m very sorry, baby, it doesn´t look like me at all..."

(Leonard Cohen)
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol