Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkter

Alla älskar överraskningar,
man kan bli skjuten i ansiktet
och skratta ihjäl sig.

Det är rena skrattfesten
så länge man inte blir
trampad på tårna.




Fri vers av galon
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galon