Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ficklampa

Min far med händerna fulla
av rattar och växelspakar
och knät fullt av vodka,
ett rattfyllo på väg hem.

Aldrig behövde han titta
på någon karta, aldrig slirade
han omkring i vägrenen.
Han var på väg hem som ett
tåg i natten och strålkastarna
sken genom väggarna som detektiver.




Fri vers av galon
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-04-17 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galon