Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt var sorg...



låt var sorg få sin egna höga tid
för där den ena slutar,
där tar nästa vid

bär den tappert i ditt bröst,
för ståndaktighet härdar
och ger tröst

det enda vi säkert vet
är att det kommer nya,
i all oändlighet


















Övriga genrer av JeSö
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-20 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj ,vad bra du skriver!
2015-02-12

    Bodil Sandberg
ja så sant..nya kommer hela tiden
sällan är den månad skriden
utan smak av Jordestriden..

mycket mycket vacker poesi min vän!!!
bokmärke
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

JeSö