Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Hjärta

När jag tänker på dig,

tänker jag på tiden då vi var tillsammans,

jag tänker på den tiden varje minut av varje timme.

Men den tiden är borta och finns inte kvar,

mitt hjärta krossas i bitar när jag tänker på det.

Men jag kommer aldrig att glömma bort dig,

för du har plats i mitt hjärta.




Fri vers av Ranin
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-01 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranin