Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen




Min strumpebyxklädda fot
Stampar i takt med trögflytande blåbärsoppa
Halvt urdrucken
Och jag önskar att jag var lika cool som Kate Bush


Och Hounds of love are hunting me






Liten en skriker i sin vagn
Och fjärilar kittlas









Jag har jordgubbsabstinens
Och det känns som år sen sommaren flög ur mitt rosa körsbärsträd
Snön har lagt sig som ett efterlängtat täcke över den där eviga förväntan som trängdes med oron
I takt med en växande mage









Och liten en håller på att somna i sin vagn
Och glädjen retas bakom ögonlock












Förundras utan att förvånas över hur snabbt tiden springer
Och hur vi knappt ramlar ifatt
Vill kupa handen och spara
För att andas in lite då och då














Liten en snusar gott i sin vagn
Lugnet omfamnar och vaggar oss till ro









Och lyckan är fullständig
















Fri vers av Pytti
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-06 22:44



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
mysig... barn alltså... =)
2010-02-14

  Tera
vem vill inte vara lika cool som kate bush..
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Pytti
Pytti