Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apan

Tänk att våra läppar möttes till slut
utanför alkoholrusets hus, fastän du är tagen

För jag har sett dig dansa upp för bergen
så smidigt och lätt
För jag har sett dina ögon i solen
hur kan man glömma, sluta minnas

Tänk att våra läppar möttes till slut
utanför alkoholrusets hus, fastän du egentligen är tagen

Tänk att få se din hud i morgonljuset
Känna din mage mot min rygg om natten

Tänk att jag känner så här, igen, starkare än någonsin




Fri vers av Ming
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming