Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
made in a sleepless night of madness


you name it




funderar på egna tatueringar

hemliga symboler

de ska ristas med slöa köksknivar och trasiga bläckpännor

stämplas som tusen tankar förevigt inristade



sålänge denna kroppen följer




jag ska välkommna smärtan med lycka över förmågan att känna

rista min konstnärlighet genom sorgen att inte andas

in genom sömnlöshetens galenskap

långa dunkla korridårer, livtes dna i mänsklig fattnning

segla på saltvattens tårar genom framtidens kanaler

opåverkad av smattret från sprickande själar

med eko av

att ödet är vårt eget ansvar...

trots att det är få förunnat att äga alla regnbågens färger...

så ska dock den tomma duken fyllas med livets nyanser


jag spillde mina...... och ristar istället

hällristningar på själens byggnad

lika lätt och snabbt som svalornas färd


störtdykning in i tankens frihet

individens enda egenrum..


målar hemliga koder från tusen tänkta tankar

bilder från mina känslors stigar

blandat med inmurade lungor

och framtidens outsprugna hjärtslag





























Fri vers av Aquarius
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 01:00



Bookmark and Share


  Aquarius
shit va bra den här är
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius