Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komisk men ändå allvarlig tolkning av killars känsloliv.


Killar gråter inte

Vi killar, vi gråter aldrig,
vi stänger in oss i en borg
Vi sågar lite med motorsåg
och begrundar våran’ sorg

Killar har inga känslor,
killar tänker bara på bröst,
killar kan inte bli ledsna
och behöver aldrig tröst.

Nej vi killar vi gråter aldrig:
- Nej! Inte över nå’jävla kjoltyg!
Nej, vi killar, vi gråter inte,
(vi storbölar i smyg)




Fri vers av Linge
Läst 556 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 13:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Och den komiska men ändå allvarliga tolkingen
går rakt in - varma applåder
2009-05-26

  Annatengwall@hotmail.com
charmig:)
2009-05-21

  Starfish-Aura
Haha!
Jag visste det!
:)

klockren text, BRAVO!

Fridens liljor
//Mjao
2009-05-20

  erkki
Så sant, så sant! Sista raden innehåller väldigt mycket!
2009-05-20

  Dorian
killar gråter när det passar
2009-05-20

  Svartsilver
haha härlig text!
älskar slutet:)
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Linge
Linge