Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för åtta år sedan, lite klichéartad men har ändå försökt att hålla ett naturromantiskt tema. Var bara 15 när jag skrev den så det får duga!


Vår skog

En dimmig morgon har börjat gry.
Kom och Se solens första strålar!
Ja, kom min älskade, låt oss fly,
ut till skogen där bäckarna porlar.

Kom hit och lyssna till vinden,
och hör hur den viskar ditt namn.
Låt solen torka den våta kinden,
tills du åter är i min famn.

Jag har alltid älskat friheten
och jag avgudar fåglarnas sång.
Jag är förundrad över evigheten
och hur tiden har sin gång.

Jag går vilse i vår skog ibland
för livet är som en dunkel stig.
Men kom min älskade, ta min hand
så ska jag vandra den med dig.




Fri vers av Linge
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 14:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det är svårt att skriva poesi med magi..men du kan!!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Linge
Linge