Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudet av ditt hjärta, beats like a drum


22:26:24



sena kvällar, efter "scrubs"
kröp vi ner
under samma himmel
bytte nycklar och lösenord
målade våra hjärtan i samma färg

och du
strödde stjärnstoft över mina ögonlock

och jag
lärde dig att i kärlek fanns ingen logik

kanske var det just därför
vi bara levde tillsammans
och slutade att existera åtskilda

en dag var himlen inte sig lik
nycklarna var förändrade
och det var du med

vi tappade färg
stjärnstoftet gjorde att
jag inte längre kunde se klart

men du visste
att inga uträkningar i världen
kunde lösa kärlekens ekvation
för det svaret fanns
inom oss





det var magi,
det var ju det.




Fri vers av Alexandoria
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 00:26



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En vacker text... Längtansfull, vemodig och fylld av tacksamhet. Min tolkning.
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria