Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar egentligen inte så här trubbiga texter men den här bara överföll mig och jag var tvungen att plita ner den. Ber om ursäkt för det hemska språket. Inte min stil alls. Egentligen.


Kom så knullar vi

Kom så knullar vi
Förför mig
Eller skit i det vi hoppar i säng
Och får det överstökat på en gång
Jaså du är inte så skötsam
Det har jag heller aldrig varit

Kör mig hårt för helvete
Vi skiter i lagar och regler
Vi spänner på

Ångesten jag kommer att känna imorgon
Är bara en krydda just nu

Jag ränner upp och ner i dina hål
Hittar vad som är trasigt
Och fäster mina klor där

Fastnar i vad som inte är helt
Där finner jag mitt grepp där jag sliter efter ditt hjärta
Letar därinne efter något vackert
Går loss på ditt sätt i jakt på en själ
Var säker på att där du brister fäster mina klor

Och har du inte brustit innan
Så får jag dig att brista nu

Du kan få bli min älskling inatt
Så skall vi göka tills gryningen är oss ikapp

Brustna du fria jag
Kom så knullar vi




Fri vers av Gnosis VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-02 00:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att knulla in den morgonhinna som sprack

kant för kant

I samklang med ett ägg i Svalbard
nät spermier på gång i yttre kattegatt
svag nordostlig attack av dem väntas där
2009-06-07

  Sturesdotter
Verkar ärlig och ibland måste man bara få skriva såhär!
2009-06-02

  Mikael Larson
verkar mer som att du kommer fram här och inte den du försöker vara..

du och din bil din nya stil mil efter mil klär dig
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Gnosis VIP