Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.bara en liten godbit!

Jag hade köpt en sån där förädiskt god chokladkaka. Mörk choklad med havssalt. Bittert, sött och salt i en fullständigt ljuvlig smakexplosion. Redan utanför affären bröt jag den första biten. En ren orgasm för smaklökarna.

Sedan bestämde jag, med självbehärskning som stolt fanbärare, att det fick vara nog. Måtta med allt och krusade örngottsband!

Men det visade sig att min självbehärskning bara var en trigger. Chokladen satt där nu på bänken, mörk och härlig, och blinkade förföriskt till mig. Nåja, att lukta lite skadar väl inte tänkte jag och lutade mig framåt. Nästa gång jag passerade doftade den läckra kakan ännu ljuvligare och jag dröjde mig kvar i dess närhet förbjudet länge.

Det var först när min tunga hade omfamnat läckerbiten som jag upptäckte mitt övertramp. Men då fanns det inte längre någon återvändo. Det förädiskt goda slukades av mig under en flämtning.




Fri vers av comvidare
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 22:45



Bookmark and Share


  korpfjäder
Oh den här sortens korta texter med laddat dubbelinnehåll gillar jag. För visst är chokladen bara en bild...
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

comvidare
comvidare