Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni mirakel

När du vandrar i dalar som känns förgäves

mörkt och kallt vandrar du som ingen alls

då ditt hjärta inte orkar mer , när marken känns hård , när eldar slutat brinna

då finns ni där , kära vänner ,

ni mirakel på himlens vita moln , ni som visar er när allt är ledsamt

tack!




Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-06 15:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, jag förstår vad du vill få fram och det går fram

Men kanske ett annat uttryck "när brustet ditt hjärta äro" Lite klysckvarning

Förslag: då ditt hjärta inte orkar mer

Eller: Då hjärtat ditt inte kan ta emot flera slag
Skriver detta för att jag inser ditt potential. annars skulle jag inte brytt mig
2009-06-24

  Michaela Dutius
Denna dikt tycker jag särskilt mycket om.
men alla dina texter är mycket vackra dikter!!!!!
2009-06-16

  kärleks ängel
vackert!!
2009-06-12

  Blue-star
Vackert.....
2009-06-12

  aol
jättevackert berörande
2009-06-08

  Yrre VIP
Jättefin!!
2009-06-08

    Bodil Sandberg
tack för bokmärke..glömde jag säga
2009-06-08

    Bodil Sandberg
Älskar den här fina varma underbara dikten!!
2009-06-08

  Ellen Vivelavita VIP
Den här dikten gör en alldeles varm. Vackert, så vackert beskrivet om vänskapens betydelse! Bokmärkes.
2009-06-07

  Mats Henricson
Denna lilla dikt STRÅLAR , på något sätt, det finns en form av OPTIMISM som tilltalar mitt inre ... Bokmärker !
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson