Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kysser dej nu

smeker dig varsamt


hela din kropp


samentslen , underbar


kyss mig kära du


berör mig

med ditt sinne

vackra älskade du




vill bara leva med dig


i all evighet


smeker ditt inre

kysser dig



nu





Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2011-07-31

  Mr Lindemann VIP
En insmekt sanning om en känsla som gör sig påmind

Den som smeker in den andre i det som är, blir i det längsts kvar där.
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson