Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är andra generationens invandrare....mitt blod brinner av Östersjöns lågor medan mitt hjärta sjunger Sveriges vemod


Nationaldag

Dina toner klingar vemodigt
blåsta ur lurens ensliga horn
skriver orden över himlens blåhet
ekar över nejdens skönhet

Vibrationen väcker mitt inre
hjärtat gråter tårar
där längtan möter horisonten
över din eviga skönhet

Stolthet fyller mitt hjärta
då jag hör dina toner sjunga
och min nationalsång översätts
till ord som alla förstår

Brinn min själ brinn
du sjunger liv till alla sinnen
vemodets glöd väcker hjärtats lågor
en samfälld och en enig sång

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 21:12



Bookmark and Share


  Nitram P
Vemodets glöd väcker hjärtats lågor, väldigt välfunnet.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP