Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som lärt mig mest om mig själv och om livet


Den sanna kärleken II

Har jag någonsin talat om för dig

hur mycket jag älskar dig

 

Jag har nog försökt

men mina ord har fallit som frön på asfalt

och mina bristande insikter om mig själv

har förhindrat fröna från att gro

 

Så äntligen älskling så kan jag tala

ur mitt hjärta

ur mina gränser

uppvuxna ur renaste smärta

 

Utan förlåtelse

men med obegränsad kärlek

ser jag dina försök att förstå

och jag älskar dig

för den du egentligen är

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP