Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LJUS



Tänd detta ljus min älskade. Det ska värma
dig. I eld ska jag dig svepa.
Nära, så min låga dig kan smeka.

Tänd detta ljus min älskade. Det ska trösta
dig. I flammor ska jag dig lysa.
Nära, så dina ögon får mig att rysa.

Tänd detta ljus min älskade. Jag ska vara tyst. Gömd i ljusskenets skugga finner du min kyss.




Fri vers av Ken Zeler
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-06-15 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Zeler