Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blåser upp


med nedtyngda steg

lämnar redogörelse

som skapar stormar




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-17 15:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stor igenkänningsfaktor i dagar som dessa då min f.d. funnit mina texter om misshandeln på nätet.
2009-07-20

    sunnanvind
Som lugnet före stormen..låter olycksbådande..
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra