Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmagi

Det var den natten drakarna flög för att rädda änglarna
och molnen dansade mörka kring bergens toppar

Stilla hördes vingar slå med vindars styrka
målmedvetna rörelser och hesa skrin

Blickar fästa vid horistonten ur vilda ögon
glänsande röda, svarta, ljuva vita vinge mot vinge

Himlar mötte jordars härar under regnets tårar
begravde sina offer i blixtars sken

Den natten flög drakar för att rädda änglar
oroligt sov barnet i längtans drömmar




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-21 21:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oj...berörd och rörd av orden...längtan och magin i din fina text
2009-06-27

  Thurizas
magiskt ja.. och vem skulle inte sova oroligt?
2009-06-23

    Annika J
Intressant med kopplingen drakar-änglar!
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP