Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm aldrig det.....


Varning från ett lejon

Hon varnade tydligt

ett morrande ur djupet av sitt bröst

sen tystnade hon

vakade varsamt

ett ljud

en bild

och hon visste att varningen ignorerats

nu väntade hon tyst och stilla

med svarta ögon

registrerande allt

utan varning, 

utan nåd

högg hon mot naken strupe

Ingen kränker ett lejon




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 19:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej, ingen kränker ett lejon...det är mer än sant....
2009-06-30

  Thurizas
som om du skrivit om mig.. jag varnar först ignoreras detta så finns det ingen nåd. och till råga på det lejon med.. Skulle dock inte kunna ha formulerat det så här bra.. och du har rätt, ingen kränker ett lejon.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP