Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi slutar söka ikväll

Någon här i natten viskar
På samma våglängd
Som jag ikväll

Någons läppar uttalar ord
Som rinner mjukt över
Till mina ikväll

Någons rörelser vibrerar
I takt, i takt, i takt
Med mina ikväll

Någons heta andedräkt
Slutar söka och blir
Min andedräkt ikväll




Fri vers av Domvetingetomoss
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-02 00:26



Bookmark and Share


  Princess Charles
Tycker om ditt skrivande. Den här är väldigt vacker i sitt mjuka tilltal och väl genomförd formmässigt. Jag får Bob Dylans "I'll be your baby tonight" i huvudet.
2009-07-12

  Kristina Wallbing
Så fint! Mycket känsla, mjukhet och närhet.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Domvetingetomoss