Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Till min kära.

Du är min trygghet och min vardag.
Du hjälper mig när jag behöver tröst.

Jag står mitt framför dig på bro till bäcken.
Bäcken pålar så fint och solen strålar träffar mitt hjärta.

Hjärtat pumpar bara för dig min kära.
Kära du , du är den jag älskar.

Solen värmer så varmt så jag tar mig ett bad.
I badet är det så skönt och rogivande att jag simmar ett slag.

Jag älskar dig och du är min kära.




Fri vers av anita VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-03 17:41



Bookmark and Share


  nalltuss
Att vara den som omtalas här måste vara en stor lycka. Så rent och friskt, vilket understryks av närvaron av en bäck i solens sken.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP