Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Nigella Lawson, legendar inom kökskonsten, språkkonsten och även trädgårdskonsten i Oxford, UK




RimSedoka ~ (U)nderbara (K)ocken

***

Drottning Nigella
och Jamie Oliver så
skickligt lagar sin mat - och

alla kommer dit -
men när Gordon Ramsay det
gör så - flyr de i panik

LPWJ 09/07/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-09 07:49



Bookmark and Share


  Miss Mod
Hell's Kitchen
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP