Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln

 

Jag är ledsen min dyrbare ögonsten

~~*~~

Jag hoppas Du förstått
vad min själ försöker säga Dig

~~*~~

men mina läppar
saknar modet att säga

~~*~~

Mitt hjärta mina ögon
har Du fångat

~~*~~

trots att kloka gamla män
talar om gärningar
vars fläckar
talar emot Dig

~~*~~

Men jag såg Din själs bok
i djupet
av Dina ögonspeglar

~~*~~

Den talade till mig
om Din oändliga kärlek
och omtanke

~~*~~

som ger Solen dess värme

~~*~~

Du får allt att blomstra
av glädje

~~*~~

och Den kärleken är Grundstenen
och Klippan
jag vill bygga
Vår ointaglaga kärleksborg

~~*~~

Allt börjar och slutar där

~~*~~

och allt annat saknar
betydelse

~~*~~

Med oändlig kärlek
cementerar Vi
sten på sten

~~*~~

till Vårt eviga kärleksnäste

~~*~~

Så må olyckskorparna
kraxande flyga
sin kos

~~*~~

för
endast de käraste
släpper Vi
in

~~*~~

Tag min hand Min älskade
och släpp mig
aldrig

~~*~~

för jag går vid Din sida
till det sista havet
genom livets
alla stormar

~~*~~

Känn att jag står bakom Dig
vart Du går

~~*~~

Om än Du går vilse i vimlet
så finner jag Dig

~~*~~

för Du har mitt hjärtas nyckel
och utan Dig
finns inget liv
för mig

***




Övriga genrer av Stjärnöga
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-12 22:28



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Så oändligt vacker, och en längtans text av dig .. njuter och applåderar
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga