Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag fick önska


så skulle tvätten själv krypa in i maskinen

maskinen starta sig själv

tvätten klättra över till torktumlare och torkskåp

strykjärnet stryka som på beställning

och kläder med automatisk ihopvikningsfunktion

som seglar in i skåp och lådor

färgkoordinerat och klart att plocka ut

en morgon som dagens morgon

när huvudet skriker efter sömn

och kroppen värker överallt

visst vore det bra

om det kunde vara så...

om jag nu får önska...




Fri vers av glittertindra
Läst 337 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-16 12:19



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Jamen då har du ju din framtid tryggad, pensionen med när det är så dags. Uppfinn den, ta patent, hitta en bra affärspartner för produktion och marknadsföring, håva in pengarna! PR kan jag ta mig an, diktvägen.
Konstigt att den inte finns redan - i matriarkat, kanske... ;-)

Härlig glittertindresak! Finns nog fler tristting du kan uppfinna maskiner för...
2009-08-06

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma"
Applåd!
2009-07-20

  Nikolai Jungsin VIP
superbt vännen
Önskar jag med..
och grattis till den utvalda texten :)
2009-07-16

  REYES
fyndigt skrivet
2009-07-16

  SurtantZ
Hyr en pensionär.. Eller uppfinn maskinen.. Och bli rik på kuppen!! :-D
2009-07-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
T oppen
V erkligen bra
Ä lskling av Dig
T änkt ut
T änk att jag inte
A lls kom på
* det förut!
Men det skall väl
vara en glittrande
*-na till det!
2009-07-16

    tramp
åhhhh !!! kan du inte uppfinna en sådan ?? VILL HA !!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra