Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör hur vinden viskar

När mörker viskar
faller min skugga
över din sköra själ

När längtan viner inom
vill jag viska dig känslan
låta dig höra längtan i vinden


be den följa dig nära

 




Fri vers av Lindizz
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-19 00:12



Bookmark and Share


  karenina VIP
finstämt, att vara och vilja finnas även genom rädsla och sorg
2009-07-19

    sunnanvind
Fantastiskt vackert!!!
2009-07-19

  devilsangel
Fint, ödmjukt och vackert
2009-07-19

  Lena K Nilsson VIP
Vackra små rader!
2009-07-19

  * Ammi *
vackert!
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz