Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt där man kallar kärlek!

Allt är vackert runtomkring
man saknar ingenting som inte redan finns
tanken för mig till dig
du är så vacker, så vacker som du är...




Fri vers av Alex Eriksson
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Eriksson
Alex Eriksson