Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ouppnåliga nirvana

Du måste finna dig själv min vän
torka din hud flera gånger om
störta mer än en gång

Röra varje sten med egna fingrar
plocka hjärtats bitar med egna händer
stå dina kast med ryggraden rak

Men när huden fortfarande är våt
när marken aldrig nås
när fingrar fumlar , hjärtat splittras
och ryggraden ger vika
måste kampen fortsätta

Du måste finna dig själv min vän




Fri vers av Ming
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-21 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming