Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insp. av Calin (som det mesta jag skriver är) Då jag spelade mina trumrytmer så var det alltid som en shaman som ett tack för att jag var född, min religion ligger därför nära shamanens eller indianers trummande till den skapade naturens ära




Tanka/Sedoka ~ Manitou Skapar Källan Klar

~*~

Det är ej Coca-Colas
fel att vissa länder har

utsläpp i sina
vattendrag och källvatten
används av för få

***

liksom det ej är
allt som är heligts fel att
det finns förtryck i vår värld

och bara några
få indianer sjunger och
trummar till naturens mor

LPWJ 23/07/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-23 10:30



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
'Vi ärver inte vår jord av våra fäder,
vi lånar den av våra barn.'

Indianskt ordstävs visdom
vägleder in i framtiden.

Önskar den synen
genomsyrar alltfler
människor på vår jord.

Då slipper människor
insjukna i moderna
samhällets förgiftningar.
2009-07-24

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP