Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orientalisk vegetarian (ibland med inslag av skaldjur/fisk) sedan 1989...långt innan den nuvarande miljövågen som jag välkomnar tillbaks igen


RimSedoka ~ Örtmedicin tarvas i dessa dagar i Vegetabiliska febertider

~*~

Febervecka men
jag äter ej ens några
svin som nere i England

galna kosjukan
land - så det är nog enbart
en sparrisinfluensa

LPWJ 29/07/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-29 15:20



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Den va' go'
sparrisinfluensa!

Skall komma ihåg detta
när jag hostar och snörvlar
nästa gång.
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP